Seyyar olarak adlandırılan portatif tuvaletler, portatif malzemelerden üretilmekte beraber kullanışlı, hafif ağırlıkta, dayanıklı, su tasarrufu sağlayan nitelikte kullanışlı olarak dizayn edilir. Seyyar tuvalet içerisinde ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte farklı depolama hacimlerine sahip; temiz su deposu, eksta su deposu bulunur. Bunun dışında ayaklı pompa ve foseptik deposu da bulunacak şekilde imalatı yapılır. Kullanıldığı alana göre şebeke suyuna ihtiyaç kalmadan seyyar tuvalete entegre temiz su deposunda, temiz su uzun süre muhafaza edilebilmektedir. Temiz su deposundan ayrı olarak tuvalet içerisinde yer alan özel ünite içerisinde 30 litreye kadar farklı depolama hacmine sahip ekstra depolar yer alır. Seyyar tuvalet modelleri içerisinde mobil tuvaletlerde, ayaklı pompa sistemleri yardımıyla tuvalet içerisinde ihtiyaç duyulan temiz suyun kullanılabilmesi amacıyla elektrik enerjisine ve su basıncına gerek kalmadan özel üretim ayaklı pompa yardımıyla su pompalanabilmektedir.

Seyyar Tuvaletlerde Foseptik Deposu

Seyyar tuvaletlerin tasarımında dikkat edilen en önemli özelliklerden bir tanesi de farklı hacimlere sahip, atık depolama ünitesinin yer aldığı foseptik deposunun bulunmasıdır. Foseptik deposu sayesinde seyyar tuvaletler, lağım bağlantılarına gerek kalmadan ve gider problemi gibi sorunların ortadan kaldırılarak kullanım alanına bağlı olarak rahatlıkla seyyar tuvalet imalatı yapılarak kullanılabilir.

Seyyar Tuvalet Özellikleri

Firmamız tarafından imalatı yapılan seyyar tuvaletler, kullanım bakımından birçok avantaj sağlar. Seyyar tuvalet özellikleri ise başlıca şöyle sıralanabilir:

  • Kolay kullanım sağlar.
  • Atık depolama sistemleri entegre bir şekilde foseptik depolama kısımları bulunur.
  • Temiz su deposu ve tuvalet içerisinde extra su kullanabilmek için küçük hacimlerde su deposu olacak şekilde tasarlanabilir.
  • Portatif malzemelerden imal edildiğinden, istenildiği takdirde farklı yerlere taşınabilmesi mümkündür.
  • Tuvalet içerisinde ayna, ayak pompalı musluk vana gibi kullanım kolaylığı sağlayan bileşenler yer alır.
  • Dayanıklı, olumsuz hava koşullarına karşı mukavemetli ve hafif polietilen yapısı ile ideal bir kullanım sağlanır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber