Yapı kimyasalları günlük hayatın pek çok noktasında ihtiyaç duyulan malzemelerin başında yer alır. Kaliteli yapısı ile dikkatleri üzerine çeken kimyasal ürünlerin seçiminde herkes alanında öncü firmalardan destek almayı isteyebilir.

Yapı kimyasalları arasında yer alan selüloz eter üretimi de oldukça titizlik ve özen gerektiren malzemelerden biri olarak karşınıza çıkar. Selüloz eter üretiminde başarısı ile adından sıkça söz ettiren Shandong Head sayesinde aradığınız kaliteyi deneyimleyebilirsiniz.

Sektöründe öncü olan Shandong Head, paydaşları ve distribütörlükleriyle kullanıcı beklentisine uygun çözümleri bir arada sunar. Kimteks’in partnerleri arasında yer alan Shandong Head, boya ve yapı kimyasalları alanında yılların tecrübesi ile hizmet vermektedir.

Uluslararası düzeyde hammadde ithalatı ve ihracatı gerçekleştiren Kimteks, Shandong Head ile güçlerini birleştirerek daha geniş bir hizmet ağı sunmaktadır. Türkiye’nin lider hammadde firmalarından biri olan Kimteks, Shandong Head ortaklığı ile aradığınız selüloz üretimine kaliteli bir şekilde ulaşmanızı sağlar.

Shandong Head, özellikle selüloz eter üretiminde uzmanlaşmış kadrosu ve ekipman desteği ile kullanıcılarından tam not almaktadır. Geniş bir hizmet ağına sahip olan Shandong Head, yılların tecrübesi ile her geçen gün dağıtım ağını genişletmeye devam etmektedir.

Genel olarak selüloz eter ve poraver üretiminde lider olan Shandong Head’ın ihracat yaptığı alanlar birçok bölgede yer alır. Yıllık olarak Amerika, Avrupa, Afrika, Avustralya ve dünyanın birçok ülkesine Shandong Head, ürün ihraç etmektedir.

Geniş bir alanda üretim gerçekleştiren Shandong Head bünyesinde yer alan ürünler şöyle sıralanabilir;

EC: Genellikle yapıştırıcı, boya ve mürekkep içerisinde sıklıkla kullanılır.

HPMC: Bu ürün çoğunlukla PMC, inşaat, eczane ve gıda alanlarında yoğun olarak tercih edilir.

HEMC: İnşaat, ekstrüzyon ve boya yapımında HEMC geniş bir yer kaplar.

CEC: Karboksil metil selüloz olarak ifade edilen CEC, anyon katyonun yüksek moleküler yapısına sahip bir tür selüloz eter olarak bilinir. Beyaz veya hafif sarımsı bir yapıya sahip olan CEC, toz ve tanecik şeklindedir.

Kimteks’in ürün portföyünde yer alan ürünler; Headcel S5027, Headcel S2016, Headcel 7143, Headcel M6011’dir.

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber