Kedilerin gelişimlerinin en önemli parçası olan beslenme sağlıkları açısından büyük bir öneme sahiptir. Kedi mamaları, hayvanların daha sağlıklı olması ve uzun bir ömür geçirmelerini sağlamak amacıyla birçok vitamin ve amino asidi içerir. Bağışıklık sistemini güçlendirici bir etkisi bulunan Reflex kedi maması besinlerin sindirimini sorunsuz bir biçimde gerçekleştirir. Bunun yanında metabolizmanın da güçlenmesi için önemli bir unsurdur.

Reflex Kedi Maması Özellikleri

Reflex kedi maması seçerken kedinin yaşı önem arz eder. Bunun sebebi ise beslenen kedinin yaşa göre bünyesinin durumunda da değişiklikler yaşanmasıdır. Sahip olduğu besin değerleri açısından Reflex kedi mamaları anti bakteriyel özellikler barındırır. Bu özellikler kedinin türüne, yaşına, özel durumuna göre değişim yaratır.

Reflex Kedi Maması Avantajları

İçerdiği besinlere ve aromalara göre çeşitli alternatifleri bulunan Reflex kedi maması kediler için önemli bir besin kaynağıdır. Tavuklu, etli, balıklı gibi birçok aroma çeşidi bulunur. Tahıllı ve tahılsız olmak üzere farklı mama seçeneklerine sahiptir.  Yavru kedi ve yetişkin kedilerin bünyesindeki değişiklikler dolayısı ile kullanılması gereken mamalarda da farklılık görülür. Yavru kedilerin büyüyüp gelişmesine yardım etmesi için özel olarak üretilen mamalar yer alır. Reflex kedi mamasına https://www.petsepette.com/reflex adresinden ulaşabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber