İstanbul denince, aklımıza boğaz ve deniz gelir. İstanbul dünyada bu anlamda oldukça özel bir kenttir. Özel günlerinde, bu kentin ayrıcalığından faydalanmak isteyenler için yat kiralama tercih edilen bir opsiyondur. Bu konuda profesyonel hizmetiyle dikkat çeken, Yatkiralamaistanbul.com pek çok kişinin tercihi oluyor. Organizasyon türü ne olursa olsun, firma, tekneyi organizasyona uygun hale getirerek müşteriye sunuyor.

Yat Kiralama Hizmet Çeşitleri

İnsanlar özel günlerinin unutulmaz olmasını isterler. Bu sebeple, firmadan farklı etkinlikler için hizmet alınabiliyor.

- Evlilik Teklifi

- Nişan

- Düğün

- Sünnet Düğünü

- Bekarlığa Veda Partisi

- İş Toplantısı

- Fotoğraf ve Video Çekimi

- Boğaz Turu

- Kız Kulesi Turu

Firma, bu etkinlikler için yat kiralamak isteyen müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

Yat Kiralama Fiyatları Nedir?

Unutulmaz bir etkinlik düzenlemek isteyen kişilerin en fazla merak ettiği konu yat kiralama fiyatları olmaktadır. Firmanın sitesinde bu amaçla ayrıntılı fiyat bilgisi sunan hesap aracı yer almaktadır.

15 kişi kapasiteli yatın fiyatıyla 20 kişi kapasiteli yatın fiyatı farklıdır. Bununla beraber, ekstra hizmetler de fiyatı etkilemektedir.

Yat Kiralama Alanında Kaliteli Hizmet

Firma, uzman personeliyle ve 7/24 hizmet anlayışıyla faaliyet gösteriyor. Ayrıca, kredi kartına ödeme imkanı sunan firma, dileyen müşterilerine günlük, dileyen müşterilerine saatlik hizmet sunuyor. Bundan dolayı, yat kiralama İstanbul konusunda firma öne çıkıyor.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber