Oyun severlerin beğenisine sunuldun günden bu yana zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan PUBG Mobile hitap ettiği kitleyi sürekli artırıyor. PUBG Mobile Lite sürümü sayesinde çok geniş kapsamlı teknik özelliklere sahip olmayan mobil cihazlarda da oyunun oynanması mümkün hale geliyor. PUBG Mobile’in kullanıcı ile ilk olarak buluşan orijinal sürümü, akıcı bir şekilde çalışmasına imkan veren cihazların kullanımını gerektiriyordu. En başarılı mobil oyunlardan biri olan PUBG Mobile yüksek kaynak tüketiminden ve sistem gereksinimlerinden dolayı, donanımsal olarak çok yüksek kapasiteye sahip olmayan telefonlarda oynanamıyordu. Bu sorunu yaşayan oyun severlerin yüzünü güldüren ise düşük sistem özelliklerine sahip mobil cihazlar için özel olarak tasarlanmış PUBG Mobile Lite sürümü oldu.

PUBG Mobile Lite, oyunun orijinal sürümüne oranla çok daha az kaynak kullanımına ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple düşük donanımlı cihazlarda oyunun akıcı bir şekilde oynanabilmesi mümkün oluyor. Ayrıca PUBG Mobile Lite mobil cihazlarda çok düşük bir alan kaplıyor.

PUBG Nasıl Oynanır? UC ve BC Ne İşe Yarar?

PUBG Mobile’ın tüm sürümlerinde oyuncular, seçtikleri haritaya göre rotası belirlenmiş bir uçağın içerisinde oyuna başlıyorlar. Uçak istedikleri konumun yakınından geçerken uçaktan atlıyor ve paraşütleri sayesinde yere iniş yapıyorlar. Yere iniş yapıldıktan sonra oyuncular rakip oyunculara karşı üstünlük kurup onları oyun dışı bırakabilmek için üstünlük kurmalarını sağlayacak eşyalar aramaya başlıyorlar. Oyun alanındaki binalarda ve farklı alanlarda ulaşılabilen eşyalardan bazılarının farklı seviyeleri bulunuyor. Seviyesi en yüksek olan eşya daha düşük seviyelere göre daha çok işe yaradığından oyuncular yüksek seviyeli eşyaları bulmak için çaba gösteriyorlar.

Bir hayatta kalma oyunu olan PUBG Mobile’ın hem FPS hem de TPS versiyonları bulunuyor. Oyunun tüm sürümlerinde oyuncular, haritada canlı kalmayı başaran tek oyuncu olmak için mücadele ediyorlar. PUBG Mobile oyunu için UC ve PUBG Mobile Lite sürümü için BC olarak adlandırılan sanal paralar son derece büyük öneme sahip bulunuyor. Oyuncular bu para birimlerini kullanarak oyun içerisindeki mağazadan eşya ve ekipman alımlarını gerçekleştirebiliyorlar. UC ve BC sanal paralarına sahip olmak için oyuncuların gerçek para ile ödeme yapması ve bu sanal paraları alması gerekiyor. Ancak bu her zaman tüm oyuncular için mümkün olamıyor. Bu noktada oyuncular için en kaliteli ve güvenilir hizmeti veren Tablet Adam devreye giriyor. Oyuncular Tablet Adam web sitesinden indirdikleri pubg mobile uc hilesi apk  ve PUBG Mobile Lite BC hilesi sayesinde oyun içerisinde kullanabilecekleri sınırsız sanal paraya sahip olabiliyorlar.

PUBG Mobile Lite oyuncuları Tablet Adam web sitesi üzerinden PUBG Mobile Lite BC hilesi APK dosyasını hemen indir butonuna tıklayıp indirdikten sonra herhangi bir ban sorunu yaşamadan hızlı ve güvenilir bir şekilde kullanmaya başlayabiliyorlar. PUBG Mobile Lite oyuncuları PUBG Mobile Lite BC hilesi sayesinde sınırsız paraya sahip oluyor ve oyun içerisinde bulunan kıyafetleri ve eşyaları herhangi bir ücret ödemelerine gerek kalmadan satın alabiliyorlar. Otomatik nişan al hilesi olarak adlandırılan Aim hilesi ile oyun esnasında otomatik nişan alma gerçekleşiyor. Bu sayede oyuncular rakiplerini kolaylıkla öldürüyor ve çorba parasını kazanan olma yolunda büyük bir avantaj elde edebiliyorlar. Anti-ban kullanıcıların hesaplarının korunmasını sağlamakta olup hilenin kullanılması esnasında PUBG oyuncusunun hile önleyici diğer bir deyişle anti chat programa yakalanmaması için hile paketlerine ekleniyor. Bununla birlikte hile programları adı altında sunulan her dosya güvenli olmayabiliyor. Bu nedenle gerek PUBG gerek diğer oyunlarda kullanıma yönelik olarak hile indirmek isteyen tüm kullanıcıların ilk tercihi güvenilirliği, kalitesi ve sektöründeki deneyimi ile ön plana çıkan Tablet Adam oluyor.

Tablet Adam İle Teknolojinin Tadını Çıkarın

2014 yılından bu yana faaliyet gösteren bir teknoloji platformu olan Tablet Adam, ziyaretçilerine son derece geniş yelpazedeki kategorilerinde birbirinden kaliteli ve güncel içerikler sunuyor. PUBG Mobile oyuncuları hem PUBG Mobile UC hilesi hem PUBG Mobile Lite BC hilesi için Tablet Adam web sitesinden yararlanabiliyorlar. Böylece oyun içerisinde kullanacakları sanal paraya herhangi bir ücret ödemelerine gerek kalmadan sınırsız bir şekilde sahip olabiliyorlar. PUBG Mobile UC hilesi ve PUBG Mobile Lite BC hilesi kullanacak olan oyuncuların Android cihazlarında mutlaka PUBG Mobile ya da PUBG Mobile Lite oyunlarının kurulu olması gerekiyor. Mobil cihazlarda ilgili oyunların yüklü olmaması durumunda öncelikle bu oyunların yüklemesi yapılıyor. Ardından Tablet Adam web sitesinde bulunan, oyun indir kategorisindeki PUBG Mobile UC hilesi veya PUBG Mobile Lite BC hilesi dosyaları indirilebiliyor. Hile dosyaları indirildikten sonra mobil cihaz ayarlarının değiştirilmesi ve “Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver” seçeceğinin aktif hale getirilmesi gerekiyor. Bu işlemin tamamlanmasının ardından hile aktif hale geliyor. Sürecin herhangi bir aşamasında sorun yaşayan kullanıcılar Tablet Adam web sitesindeki kurulum videolarını izleyebiliyor ve adımları takip ederek kurulumu başarılı bir şekilde tamamlayabiliyorlar.

Bu tanıtım amaçlı Advertorial bir haberdir



 

Editör: Vitrin Haber