Bodrum’un en uzun plajlarına sahip olan belde, adından da anlaşılacağı ortakent transfer üzere yarımadanın tam ortasında bulunmaktadır. Bu sebeple tüm bölgeyi keşfetmek isteyenler için en uygun durak noktası denilebilir. Denizi Bodrum’un diğer yerlerine nispeten biraz daha soğuktur. Denizin temizliği konusunda Bodrum yarımadasında mavi bayrak ödülü almıştır.

Camel Beach ve Kefi Beach harika bir konuma sahiptir. Yine ailece gittiğiniz de rahat edebileceğiniz konsept yerlerden biridir. Son yıllarda Ortakentteki yahşi Yalısı'nın deniz kenarı alanlarına bir çok yeni ve yüksek kaliteli oteller inşa edilmiştir. Yeni yapılan devlet hastanesi Ortakent’e taşınıyor, Avm’ler Ortakent’te, Bodrum’un en kaliteli doktorları sağlık sektörünün en önde gelen hastanelerinden özel Acıbadem hastanesi Ortakent’de hizmet vermektedir, Bodrum’un sayıca en çok öğrenciye sahip özel okulu Ted Bodrum Koleji yine bu bölgededir. Merkeze yakın olmakla birlikte yol boyunca uzanan mandalina ve narenciye ağaçlarının eşlik ettiği seyahat paha biçilemez güzelliktedir.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde Ortakent sahillerinde yürüyüş alternatif transfer ortakent aktivitelerdendir. Ortakent Havalimanı yaklaşık 42 km mesafede yer alır. SevenandStar Havalimanı Ulaşım için vip transfer hizmeti vermekteyiz. Şehir içi ve Şehirler arası transferleriniz de siz değerli yolcularımıza hizmet vermektedir. SevenandStar % 100 müşteri memnuniyeti kurgular ve birinci önceligi misafirlerinin yolculukları sorunsuz bir şekilde geçirmesini diler. Bodrum, Yalıkavak, Gündoğan, Türkbükü, Gölköy, Yalıçiftlik, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Kadıkalesi, Torba, Bodrum Merkez, İçmeler, Gümbet, Bitez, Ortakent ve Güvercinlik ilçelerine özel vip transfer hizmeti sunmaktayız.

VIP transfer 7/24 online cağrı merkezi numarasından ( +90 850 259 79 77 ) veya ( +90 252 385 20 25 ) bizlere ulaşabilirsiniz. İnglizce, rusca, arapça dillerini bilen ortakent vip transfer tercumanlarla misafirlerine en hızlı sürede çözüm üreterek yolcuklukların en kısa sürede gerçekleşmesini sağlamak için kurumsal bi sistem kullanmaktadır. Seven&Star misafirlerine özen gösterir ve önem verir. SevenandStar wep sitemizden veya 7/24 online cağrı merkezinden rezervasyon için bizlere ulaşabilirsiniz. Seven&Star siz değerli yolcularımızın bir telefon kadar yakınındayız.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber