Hasta yatağı model olarak her çeşit vardır. Gelişen teknoloji sayesinde konforlu bir yaşam sunan bu yataklar ne tür bir özellik istiyorsanız rahatlıkla bulabilirsiniz. Herkesin istek ve arzusunu karşılaşamaya yönelik olan yataklar kendi aralarında da farklı kategorilere ayrılarak her birinin farklı özellikleri ile satışa sunulurlar. En fazla tercih edilen modeller genel olarak hastanın daha iyi bir şekilde iyileşmesini sağlar ve aynı zamanda hızlı aşama kaydedilmesini sağlar. Hasta yatağının en çok tercih edilen modelleri arasında bu yataklar şu şekildedir;

Havalı Hasta Yatağı Tasarımları

Havalı hastanın en rahat ettiği yatak türlerinden birisidir. Bu yataklar sayesinde hasta gün içerisinde rahat bir şekilde belirli ihtiyaçlarını karşılayabilir. Tercih edilmesinin en büyük sebepleri arasında her hastanın kilosu ile uyum içerisinde olması vardır. Hasta ister 60 ister 120 kilo olsun her kilo ile uyumludur. Hasta hangi tarafa dönüyor ise hastanın vücuduna eşit bir şekilde basınç uygulayarak kan akışının hızlanmasını sağlar. Kan akışı hızlandığı zamanda hastada herhangi bir yatak yarası oluşmaz. Böylelikle konforlu ve güzel bir uykunun tadını çıkardığı gibi gün içerisinde de diğer yataklardan daha rahat olmasını sağlar.

Pozisyon Veren Hasta Yatağı

Pozisyon veren hasta yatağı diğer kullanılan yataklar arasındadır. Bu tip yataklar tamamen hastanın daha rahat bir hayat geçirmesinde en büyük etkendir. Hastanın dilediği zaman sağa ve sola dönmesinde büyük rol oynar. Otomatik ayarlama sistemi ile istenilen her dakika ya da saatte hasta dilediği yöne dönebilir. Sabit bir yapısı olmamasından dolayı hasta da yatak yaraları oluşmaz.

Hasta Yatağı Fiyatları Nedir?

her modele göre değişkenli gösteren bir üründür. Her bütçeye uyum sağlar. Dilerseniz satın alarak kullanabilir, dilerseniz de hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Hasta Yatağı İle Sevdiklerinizi Rahat Ettirin

Sevdiklerinizin konforu ve rahat yaşamaları adına bu tip yatakları temin ederek yaşamını daha rahat sürdürmesini sağlayabilirsiniz. Kendini psikolojik olarak da daha iyi hissederek hayata karşı daha pozitif olmasını ve bakmasını sağlayabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber