Güvenlik sistemleri alanında uzmanlaşmış ve bizzat hizmet veren bir firmayız. Buradan her kalitede ürüne her fiyattan ulaşım sağlayabilirsiniz. İhtiyacınıza göre, dataguvenlik.web.tr sitemizden arama yapabilir ve ürün çeşitlerimizden faydalanabilirsiniz. Özellikle son yıllarda hırsızlıkların artması ile güvenlik sistemimize olan ihtiyacı artmıştır. Buradan sizlere, en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

En çok tercih edilen alarm sistemlerimiz;

  • Dsc Alarm Seti
  • Paradox Alarm Sistemi
  • Desi Alarm Sistemleri

Dsc Alarm Seti

Ürün, seçenekleriyle birlikte karşınıza çıkar. Kablolu, kablosuz, iç alan, dışa alan için alarm sistemleri mevcuttur. Hırsızlar için olduğu kadar herhangi bir olağanüstü durumda yangın, su basma benzeri afetlerde de haber veriyor.

Binlerce markası olan bu setin en uygun fiyata, en uygun aparatlar ile kurulumu sizin için kolaylık sağlayacaktır. Elektrik bağlantılarının tamamı teknik servisimiz tarafından yapılır. Bu da ileriye dönük sorun çıkmaması için önemlidir.

Evlere, iş yerlerine, dükkanlara uygun görülen dsc alarm seti her mekana kolayca takılır ve garanti süresi ise 2 yıldır. Herhangi bir aksaklıkta teknik servislerimizi arayabilir kolayca destek alabilirsiniz. Sitemin aylık abonelik paketleri de mevcuttur. Bu durumda aylık sabit fiyatlarla bir ömür güven içinde olmanızı sağlayabiliriz.

Paradox Alarm Sistemi

Paradox Alarm sistemi, sensörlü-sensörsüz, Kablolu-kablosuz seçenekleri en çok tercih edilenler arasındadır. Ürünün en önemli özelliği kullanışlı ve pratik olmasıdır. Sistem parçaları tamamı ürünün içindedir. Kolayca kurulumu ile sizlere hızlı bir hizmet sunmak amaçlanır. Ürün fiyatları 1000 TL 2000 TL arasında olup kullandığınız mekana göre en uygun ürünü seçip sistem kurulumunu yaptırabilirsiniz. Sensörlü seçeneği ile mekandaki nem ve sıcaklığa göre de alarm verme imkanı doğar. Elbette bunun şiddeti kurulum yapan ekibimiz tarafında ayarlanıyor.

Desi Alarm Sistemleri

Desi Alarm Sistemleri, evlerde, iş yerlerinde daha çok hırsızlara karşı önlem için kurulur. Sitemizden indirimli seçeneklerini bulabilirsiniz. Daha çok kablosuz sisteminin tercih edildiği ürün iş yerlerinize 7/24 koruma sağlar.

Desi alarm sistemleri güvenli elektronik çağrısı, sirenler, renkli ışıklar ile uyarı veriyor. Uygun fiyatlara kurulumunu gerçekleştirebileceğiniz bu üründe az bir fiyat farkı ile dekoratif görünümlü şifre paneli ilave edilebilir.

Advertrorial

Editör: Vitrin Haber