Baklava denilince akla ilk gelen şehir Gaziantep olmaktadır ve bu şehri ön plana çıkaran en önemli özellik kullanılan hammaddelerdir. Gaziantep baklavasında yöreye özel olarak yetiştirilen Antep fıstıkları kullanılmaktadır ancak baklavalar çeşitlerine göre cevizli olarak da üretiliyor olsalar da en çok tercih edilen ve halk tarafından en lezzetli bulunan gerçek Antep fıstıkları ile yapılan baklavalardır.

Gerçek Antep baklavası lezzetini tatmak isteyen insanlar öncelikli bu alanda markalaşmış Ömer Güllü gibi tatlıcılardan baklava satın almak istemektedirler. Baklavanın lezzeti kullanılan maddeye ve yapılış şekline göre farklılıklar da gösterebilmekte. Özellikle Gerçek Antep baklavasının yufkasının ince açılması gerekiyor ve içerisine bol miktarda Antep fıstığı konmalı. Baklavanın yanında ne servis edildiği de tüketiciye bağlı değişkenlik gösterse de genellikle baklavanın yanına dondurma koymak ilk tercih olmakta. Bunun yanı sıra bazı kesimlerde tatlıyı hafiflettiği ve daha güzel bir aroma verildiği düşünülerek ayran ile tüketen insanlar da bulunmakta.

Gerçek Antep Baklavası Yemek İçin Yerine Gitmek Mi Gerekli?

Gerçek Antep baklavası ustadan çırağa aktarılarak hem lezzeti hem de üretim şekli ile orijinalliğini her daim korumaktadır. Bu nedenle de Antep baklavası satın almak isteyenlerin üretim şekillerini incelemeleri de fayda sağlayacaktır. Özellikle kullanılan hammaddeler gerçek bir Antep baklavası için ciddi bir öneme sahiptir. Gerçek Antep fıstığı, kullanılan yağların kalitesi, hamurun inceliği gibi pek çok konuya özen gösteren tatlıcılardan alışveriş yapmak daha lezzetli baklava yemenizi sağlar. Gerçek Antep baklavası lezzetini tatmak için Gaziantep’e yolculuk etmeye gerek kalmadan Ömer Güllü tatlıcısının internet sitesinden de online olarak sipariş verilebilmektedir.

Baklava Sipariş Ver Özelliği İle Online Baklava Sistemi

Gerçek Antep baklavası yemek eski zamanlara nazaran çok daha kolay. Öyle ki artık insanlar internet üzerinden vermiş oldukları siparişler de Antep baklavası yiyebilmektedirler. Üstelik özel gün ve toplantıları için de büyük siparişlerin verilmesi pek çok müşteriyi mutlu eden bir durum olmakta. Ömer Güllü baklava sipariş verme konusunda müşterilerine önemli fırsatlar sunan bir marka olarak göze çarpmaktadır. O çok aranılan gerçek Antep baklavasını tatmak isteyen insanlar baklava sipariş ver özelliği sayesinde https://www.omergullu.com.tr/ internet sitesi üzerinden istedikleri miktarda baklava siparişleri verebilmektedirler.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber