Bir ülkenin kurallarına göre yapılan ve o ülkenin kültürünü, yaşam şeklini, gelenek ve göreneklerini anlatan o ülkenin yapıtı olan filmlere yerli film denir. Ülkemizdeki karşılığı ‘Türk Filmi’ olan yerli film Türk yapımı olarak karşımıza çıkar kültürel değerlerimizi yansıtır.
Toplumun aynası olarak bilinen Türk yapımı yerli filmler aradan uzun yıllar geçse de tekrar tekrar izlenebilme özelliğine sahiptir. Ülkemizde her ay çok sayıda yerli film vizyona girmektedir. İlk olarak beyaz perde de seyirli ile buluşan bu yerli filmler, daha sonra televizyonlarda yayınlanırlar. Sonraki süreçte ise yayın yeri internet mecrasıdır.
Yayına giren film ve dizlerden onlarcası internet sitemize yüklenerek, film severlere her kategoride film izle imkanı takipçilerin beğenisine sunulmaktadır. Beyaz perde de ilgi gören filmler aynı zamanda internet mecralarında da büyük ilgi toplamayı başarıyor. Çünkü insanlar konuşulan dilde yapılan filmleri daha kolay anladığı için benimseyip ilgi gösteriyor.
Sitemizde yayınlanan onlarca filmden beğendiğinizi kesintisiz ve reklamsız olarak izleyebilirsiniz. Boş vakitlerini film izleyerek geçirmek isteyenler aileleriyle yada arkadaşlarıyla izleyecekler için sitemizin arşivi oldukça geniştir. Tercih ettiğiniz filmleri sitemizden izlemek için giriş yapmanız yeterlidir.
Arşivimizde hizmete sunulan komedi, aksiyon, belgesel ve dövüş kategorilerinde bulabileceğiniz ve keyifli bir film olan Kolonya Cumhuriyeti izle ise arkadaş ve aile ortamında beğeni ile izlenebilecek bir komedi filmdir.
Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’in baş rollerini paylaştığı ve kahkahayla film izleyebileceğiniz Kolonya Cumhuriyetinde olay küçük bir kasabada geçmektedir. Belediye Başkanlığı seçimi kazanan Peker Mengen ilk icraat olarak başbakanı oraya getirmek oldu. Fakat başbakanın ziyaretinde tören sırasından beklenmedik olaylar gelişir. Yaşanan kargaşa ile belde bir anda bağımsız bir ülke haline gelen kasabanın Belediye Başkanı Amerika ile savaşa girer. Savaşın seyri ileriki dönemlerde değişerek içinden çıkılmaz bir hal alır. Burada Başkan Peker Mengen eşi Mualla Hanım yardımcı olur.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber