Nem cildin su ihtiyacını karşılayan temel ögeler arasında yer alır. Nemsiz bir cilt zamanla kurumaya başlar bu duruma önlem alınmaz ise kaşıntı, pullanma, ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlılık belirtileri meydana gelir. Cilt bariyerini güçlendirmek ve bu problemleri önlemek için düzenli olarak bakım yapılması gerekir. Cilt bakımında herkesin merak ettiği sorulardan biri neden önce cildin temizlenmesi gerektiğidir. O halde bu konuya bir açıklık getirelim.

Cilt gün içerisinde birçok çevresel faktöre maruz kalır. Bu faktörler cilt gözeneklerini tıkar ve göremediğimiz bir tabaka oluşturur. Cilt temizlenmeden nemlendirici uygulandığında bu tabakadan geçip en alt katmana inemez ve anlık etki sağlar. Etkili bir cilt bakımı için cildin önce temizlenmesi gerekir. Temiz cilde nemlendirici uygulandığında cildin en alt katmanına inerek uzun süreli nemlendirme sağlanır.

Dermatologlar ile geliştirilen Cerave yüz yıkama jeli, cildi kurutmadan nazikçe temizler. 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeren formülü cilt bariyerini güçlendirir, kuruluğa karşı bakım yapar ve nemi cilde hapseder. Normal ve kuruya dönük ciltler için uygundur. Eğer cildiniz normal ve yağlıya dönük ise tercihinizi Cerave Foaming Cleansing köpüren temizleyiciden yana kullanmalısınız. Jel kıvamındaki formülü cildi yağ ve kirden arındırır, cilt seviyesini dengeler.

Cilt temizliği yapıldığına göre şimdide en önemli ikinci adım olan nemlendirici ürünlerden bahsedebiliriz. Kullanılan temizleyiciler ne kadar nemlendirici özellikli olsa da derin bir nemlilik için yeterli değildir. Bu sebeple cildi neme doyuracak bir bakım kremi uygulanması gerekir. Cerave nemlendirici krem, kuru ve çok kuru ciltler için geliştirilmiştir. Seramid ve hyalüronik asit içeren formülü cildin 24 saat boyunca nemli kalmasını sağlar. Çocuk ve yetişkinler için kullanıma uygun olarak geliştirilen Cereve kre el, yüz ve vücut için kullanılmaktadır.

Cerave el kremi, Cerave krem, Cerave yüz kremi ve tüm Cerave ürünleri Dermokozmetika’da! Sizde dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber