Takılar, özellikle kadınların vazgeçilmez aksesuarlarının biridir. Günlük hayatta ve özel hayatta aksesuarlar kıyafetlerin tamamlayıcısıdır. Zarif ellerin tamamlayıcısı olan yüzük modelleri aksesuarlar da en çok öne çıkan ürün gruplarıdır. Ellerin zarafeti ile buluşan şık tasarımlar, kadınların modern çizgisini ortaya koyma konusunda oldukça başarılı ürünlerdir. Özellikle modelleri arasından seçiminizi yaparak, hem anlamlı hem de şık bir aksesuara sahip olabileceksiniz.

Kişiye Özel Tasarlanan Eşsiz İsimli Yüzük Modelleri…

Özel tasarlanmış , bir aksesuardan çok daha fazlasıdır. İstenilen isim parmak ölçünüze göre tasarlanarak, ellerinizin zarifliği ile buluşturulur. özellikle sevgi ve bağlılığınızı yansıtmak için tasarlanmış yüzük modelleridir. Yüzük tasarımında ister eşiniz ve kendinizin isminizi yazdırabilir, isterseniz de yalnızca eşinizin ismini yazdırarak ona olan sevginizi ön plana çıkarabilirsiniz. Sevginizi gösterebilmenin en güzel yollarından biri olan isimli yüzükler, klasik alyansların pabucunu dama atacak güçlü tasarıma sahiptir. Sitemiz üzerinden isimli yüzük modellerimizi inceleyerek, bu şık tasarım yüzüklere sahip olabilirsiniz.

Pırlanta Taşı ile Hareketlendirilmiş Özel Tasarım İsimli Yüzükler

Yüzük modellerinde gösteriş ve hareketlilikten hoşlanan kadınlar için tasarlanmış olan taşlı ve , görünümü ile göz alıcı bir güzelliğe sahiptir. Tamamen el işçiliği ile hazırlanan bu eşsiz takılar üzerinde bulunan taş detayları özel pırlanta taşıdır. Tamamen size özel olarak hazırlanan takılar istenilen renkte seçilebileceği gibi birden fazla isimler yazılarak tasarımı oluşturulur. Tasarımıyla göz dolduran isimli yüzükler, ellerinizi ön plana çıkararak size farklı bir hava katar. Mükemmel bir hediye içeriği olan bu tasarım yüzükler, karşınızdaki kişinin aklını başından alacak güce sahiptir.

İstenilen Renk Seçeneğine Göre Tasarlanabilen Şık İsimli Yüzük Aksesuarları…

modellerinde istediğiniz renkte tasarım yapılabilmektedir. Gold renginin şık ve asil duruşunun yanı sıra, alışılmışın dışında bir şıklık algısı oluşturan rose rengini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca zarafeti ve naif çizgileri aksesuarlarında ön plana çıkarmak isteyen kadınlar için beyaz altın rengi tasarım şansı bulunuyor. Size özel modellerimiz arasından seçiminizi yaparak aksesuarlarınızı anlamlı bir hale getirebilir, zarafetinizi özel tasarımlarla taçlandırabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber