Yaşam alanlarını oluşturan mobilya modelleri, her sene değişen ve gelişen dünyanın bir getirisi olarak sürekli bir değişim ve gelişim içerisindedir. Koltuk takımı modellerinden tv ünitesi modellerine kadar, yemek odası takımlarından köşe koltuk modellerine kadar geniş bir yelpazede bulunan ev dekorasyon ürünleri, 2022 mobilya modelleri de farklılık göstermektedir. Mobilya modellerinin yanı sıra ev dekorasyonunda da değişimler, son dönem trend ve modasına göre değişmektedir.

Örneğin yıllarda ev dekorasyonlarında en çok kullandığımız mobilya modeli olan tv ünitesi modelleri veya tv sehpası modellerimiz, 2022 mobilya trendlerinde şimdiki haline göre biraz daha değişim göstermiştir. 2022 tv ünitesi modellerine hakim olan modern hava, geçen senelerdekinden biraz daha fazla diyebiliriz.

2022 Mobilya Sezonunda Tv Ünitesi Bizi Neler Bekliyor?

2022 tv ünitesi modellerinde ön plana çıkan modern tv ünitesi modellerindeki en büyük değişim tv ünitesi modellerinin sadece dekoratif bir mobilya olmaktan çıkması. Tam olarak bu anlayış ve motto ile tasarlanarak üretilen tv ünitesi modelleri; özellikle şömineli modeller olarak evlerimizde yerini alıyor.

İster elektrikli şömineli tv ünitesi modelleri isterseniz de dekoratif şömineli tv ünitesi modelleri, 2022 mobilya sezonunun en eşsiz tasarımları olarak karşımıza çıkacak.

Tv Ünitesi Modellerin Belusso Mobilya Dokunuşu Göz Kamaştırıyor

Modern mobilya alanında Türkiye’nin en ünlü mobilya markası olma yolunda hızlı adımlarla yoluna devam eden Belusso Mobilya, dekorasyon projesi alanında kendini geliştirmiş bir dekorasyon-mobilya firmasıdır. Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nde hizmet veren Belusso Mobilya, tasarım tv ünitesi ve tv sehpası modelleri ile 2022 mobilya ve 2022 dekorasyon trendlerini belirlemektedir.

Tüm Dekorasyon Ürünleri ve Mobilya Modelleri İçin Belusso İle İletişime Geçebilirsiniz

Bir bir bütün olarak görülmesi gereken dekorasyon örnekleri, genel bir bütüncül anlamda yapıldığı zaman mükemmel görüntüye sebebiyet vermektedir. İşte tam olarak bu anlayışla yola çıkan Belusso Mobilya, 2022 koltuk takımı modelleri ve 2022 köşe koltuk modellerinde de trend belirleyici tasarımlar gerçekleştirmiş ve bunları Modoko mağazasında sizlere sunmuştur.

Tamamen kişiye özel koltuk takımları ve köşe takımları tasarlayan Belusso Mobilya, aynı zamanda da vermiş olduğu iç mimarlık desteği ile yaşam alanlarınızı mükemmel bir kaliteye ulaştıracaktır.

İstanbul merkezli satış ve tasarım gerçekleştiren bu İstanbul mobilya mağazası, geniş ulaştırma ağı sayesinde Türkiye’nin her yerine mobilya gönderimi yapmaktadır.

Bir Başarı Hikayesi Ramazan MACİT

Tasarımları ve yönetim tecrübesi ile İtalyan Mobilya tarzının en güzel örneklerini Türkiye’ye getiren ve Belusso Mobilya Dekorasyon firması ile bunu hayata geçiren Ramazan MACİT son dönemde adından söz edilen birisi haline geldi. Geçtiğimiz yıl elde ettiği başarıyı 2022 Mobilya Modelleri ile devam ettirmeyi planlayan Ramazan bey Modoko Mobilya Kenti 3. Cadde No:223’te çalışmalarını sürdürmekte.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber