Gerze Atatürk Ortaokulu tarafından okuma, yazma alışkanlığını geliştirmek amacıyla hayata geçirilen “Okursan Yazarsın, Yazar’san İz Bırakırsın” isimli proje kapsamında öğrenciler Maydanozgiller” isimli bir kitap kaleme aldı. 

Okulun yazar öğrencileri beraberlerindeki öğretmenleri ile birlikte Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u ziyaret ederek kaleme aldıkları kitabın tanıtımını yaptı. Gerçekleştirilen ziyarette genç yazarları tebrik eden Belediye Başkanı Cevat Şensoy, başarılarının devamını diledi. 

Gösterdiği misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a teşekkür eden okulun öğretmenleri Başkan Şensoy’un desteğini her zaman hissettiklerini söylediler. 

Öğretmenler yaptıkları açıklamada; “Gerze Atatürk Ortaokulu olarak 11 yıldır azimle ve başarıyla devam ettirdiğimiz "Okursan Yazarsın, Yazar'san İz Bırakırsın" okuma, yazma alışkanlığını geliştirme projesi kapsamında çocuklarımızın yazdığı  11. kitabımızı Belediye Başkanımız Sayın Cevat Şensoy’a takdim ettik. Keyifli ve misafirperver yaklaşımıyla bizlere gönülden destek veren Belediye Başkanımız yeni nesil kitabımızın her yönüyle çok kaliteli olduğunu ve öğrencilerin bu yaşta ortaya koyduğu eserin çok kıymetli olduğunu belirtti. Kendisine samimi desteğinden dolayı minnettarız” ifadelerine yer verdiler. 

Ziyaret sonunda genç yazarlar eserlerini imzalayarak Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a hediye etti. 

Bu anlamlı hediye için öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Cevat Şensoy, projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 

 

Editör: Vitrin Haber