Uyumaya devammı edeceksin ey muhalefet. Adı konmamış bir haçlı savaşıyla karşı karşıyayız.Bas bas bağırıyoruz! yahu üzerimize ölü toprağımı serpildi nedir?
Sınırımızın hemen öte tarafında, hemde ne sınır 911 kilometre sınırımızın öte tarafında,türlü senaryolar yazılıyor. Acaip filmler çevriliyor tuhaf tuhaf dolaplar döndürülüyor,bizim Ana Muhalefet her şeye rağmen İktidar olabilirmiyim? hevesiyle gözleri kör olmuş bir şekilde ülkesini yurt dışında şikayet ediyor.
Yahu bir açın gözlerinizi akıl tutulması'mı yaşıyorsunuz? nedir ülkenizi her fırsatta ellerinden gelse bir kaşık suda boğacak olan, asırlardır ülkemize ve bizlere düşmanlık edenlere ülkenizi küçük düşürmek için, uğraşıyorsunuz.
Hale bakın habere bakın; CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu, İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren Türkiye Çalışmaları Merkezi'nin düzenlediği toplantıya katıldı. İngiltere Parlamentosu'nda düzenlenen 'Türkiye: Barış sürecinin bitişi; DAEŞ saldırıları ve yeni anayasa' başlıklı toplantıda, CHP'li Tekin ve Tanrıkulu, Türkiye'yi İngilizlere şikayet etti. Buyur burdan yak.
Bak sen hele taktılarmı madalyayı? aldınızmı şövalye ünvanı? alırsınız! alırsınız! yahu açın gözlerinizi uyanın, ülkenize her zaman olduğundan fazla sahip çıkın. Nedir sizdeki bu terörist sevdası? PYD YPG yi savunmak sizemi kaldı? hişşşttt  ööyyyy sizlere diyorum sizlere, adı konulmamış bir Haçlı savaşı icra ediliyor diyoruz. Başçavuşun eşşeği yellenmiyor burada.
Sınırımızın ötesi yanıyor. Sivil insanlar masum bebekler koca koca devletler tarafından katlediliyor. Ve sınırımızın ötesindeki tüm guruplar, ülkemiz aleyhinde kışkırtılıyor.Sizlerde kalkmış İngiltere parlementosunda ypg ve pyd yi savunuyorsunuz bu nasıl bir anlayış? Haçlılar bu sefer oyunu öyle ustalıkla oynuyor'ki, tüm kardeşler birbirine düşman edilmiş vaziyette. Fındık kabuğunu doldurmayacak meseleler sebebiyle kardeş kardeşi kırıp geçiriyor. Sözde orta doğudaki koalisyon güçleri daeş için orda olduklarını iddia ediyorlar, lakin bu kadar silah bu kadar teknoloji var ellerinde daiş ortada yok. Ölenler masum siviller bebekler ve Türkmenler.
Tezgah belli. Bir şekilde tüm namluların Türkiye'ye yöneltilmesini istiyor gibi; Dünyayı perde arkasından idare edenler.
Bizim Ana muhalefetse ülke ülke dolaşıp şikayet peşinde koşuyor, bu ne aymazlıktır bu ne gaflettir eyer böyle değilse bu ne ihanettir? Yahu siz hiç gördünüzmü? bir almanın bir ingilizin bir fransızın bir amerikalının gelip ülkesini bize şikayet ettiğini? göremessiniz asla ve kat'a göremezsiniz.
Şimdi soruyorum ey muhalefet bu iktidar millete ülkeye hizmet etmekten başka ne yaptı, biraz samimi olun yahu, seksen yıldır yapılamayan hizmetleri, ayağımıza getirmekten başka ne yaptı. Yahu saymaya kalksak sayfalar almaz yapılan hizmetleri nereden nereye geldik,  Allah aşkına bu kadar nankör bir millet değiliz biz yahu, Ey muhalefet akıl tutulması'mı yaşıyorsunuz? kendinize gelin üç kuruş için dilendiğimiz günleri unutmayın. Hastanelerde rehin kalan cenazelerinizi unutmayın.
Projeyle gelin milletin karşısına.  Milletin Diniyle inancıyla yaşayışıyla uğraşmayı bırakın on üç yıldır sizin elinizdeki kadehi çekip alanmı oldu? inadına mini dediniz donsuz gezenlerinize zorla donmu giydirildi? Dönmelerle gay lerle lezbiyenlerle ahlaksızca yürüyüşler yaptınız porno'ma dokunma diyecek kadar ileri gittiniz; ne oldu üzerinize mermilermi yağdı?
Ülkenizi şikayet ettiğiniz Devletler, istediklerini elde ettikten sonra elinizde vatan'mı kalır sanıyorsunuz? o vakit doçent olsanız profesör olsanız kaç yazar bir düşünün bakalım. kendinizi azıcık muhacirlerin yerine koyup, şöyle bir tefekkür edin bakalım.
Bırakın artık insanların doğuştan kendilerine verilen haklarla uğraşmayı, insanlar'ın torna tezgahından çıkmış gibi tek tip olmasını istemeyin, sizin gibi düşünmeyeni, giyinmeyeni, yaşamayanı, eleştirmeyi ötekileştirmeyi bırakın.
Proje üretin. Projelerinizi millete anlatın samimi olun. Yapabileceğinize inandırın milleti. Siz bu millete yabancı olmayı bırakın. Bırakın bulanık sularda iktidar aramayı.  ülkenizi orada burada şikayet etmeyi, kaos dan medet ummayı. Bırakın Ayrıyı gayrıyı kardeş olmak çok'mu zor? kardeş olalım bir olalım iri olalım diri olalım. Bakın o zaman bir çok şeyin nasıl değiştiğini göreceksiniz. Vesselam