İSTANBUL (AA) - Dünyaca tanınan markaların yer aldığı, hem rahat hem de sportif parçalarla öne çıkan FLO tekstil koleksiyonu, kadın ve erkekler için birçok eşofman alternatifini bir arada sunuyor.

FLO açıklamasına göre, spor yaşamın tarzının günlük hayatla bütünleştiği son günlerde yeni giyim trendi olarak eşofmanlar dikkati çekiyor. Sportif ve casual tarz ile uyum yakalayan FLO tekstil koleksiyonu rahat ve iddialı eşofman takımlarıyla trende ayak uyduruyor.

Spor giyimde de rahatından ödün vermek istemeyen kadınlar için tasarlanan eşofman takımları, bej, pembe, pudra ve siyah renkleriyle öne çıkarken, renkli şeritler ile hareketlendiriliyor. Koleksiyonda yer alan kapüşonlu ve fermuarlı modeller ise spor yaparken, doğa yürüyüşünde, günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlıyor.

FLO tekstil koleksiyonunda erkekler için ise siyah, beyaz, bodro ve haki renkli eşofmanlar dikkati çekiyor. Modern ve sportif modeller, yumuşak yapıları ve rahat kesimleriyle spor modasının nabzını tutarken erkeklerinde ilk tercihi oluyor.

"Hayata ayak uyduran" eşofman takımları birçok model alternatifleriyle FLO’da müşterileri bekliyor. FLO’nun tekstil koleksiyonu, FLO mağazaları ve "www.flo.com.tr" adresinde yer alıyor.

Kaynak: aa