İSTANBUL (AA) - FLO'nun lisanslı koleksiyonu karne hediyesi alternatifi oluyor.

FLO açıklamasına göre, çocukların sevdiği karakterlerin yer aldığı sneaker'lar, çantalar, mataralar, kalemlikler ve botlar FLO'da çocuklarına karne sürprizi yapmak isteyen ebeveynlere çok sayıda alternatif sunuyor.

Lisanslı çocuk koleksiyonunda yer alan Spiderman, Batman, Captain America, Marvel, Avengers, Minnie Mouse, LOL, Kral Şakir, Winx ve Disney Frozen gibi karakterler çocukların yüzlerini gülümsetiyor.

Kız çocuk koleksiyonunda kırmızı, pembe, lila, lacivert ve siyah renkleriyle öne çıkan botlar ve sneaker'lar yumuşak taban yapısı sayesinde konfor sağlıyor. İçerisindeki kürk sayesinde ayakları sıcak tutacak bot modelleri, elbise, tayt, sweat, eşofman takımı ve daha birçok kombinin en dinamik parçası oluyor.

Erkek çocuk koleksiyonunda siyah, kırmızı, lacivert, mavi, bej tonlarıyla dikkati çeken modeller, kalın taban ve renk detaylarıyla öne çıkıyor. FLO'nun çocuk koleksiyonundaki outdoor spor ayakkabılar ve botlar soğuk kış aylarında üstün koruma sağlıyor.

Matara, çanta ve kalemlik alternatifleri ise en sevilen karakterlerle göz dolduruyor. Çocukların severek kullanacağı birçok model alternatifi, FLO'da karne hediyesi almak isteyen ebeveynleri bekliyor.

Kaynak: aa