Filiz Başkan, başarılı sporcuları tebrik etti Filiz Başkan, başarılı sporcuları tebrik etti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Eren Özceylan yürütücülüğünde ve Doç. Dr. Süleyman Mete koordinasyonunda gerçekleştirilen ‘Sustainable, Digital and Smart Humanitarian Logistics in Disaster Relief Operations-Afet Yardım Operasyonlarında Sürdürülebilir, Dijital ve Akıllı İnsani Yardım Lojistiği’ başlıklı projenin ulus ötesi toplantısı Katar Üniversitesi ev sahipliğinde Doha’da gerçekleştirildi.

Toplantıda projenin Katar Üniversitesi ile ilgili iş paketleri ve ilerleyen süreçler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Aynı zamanda afet yardım operasyonlarında nitelikli insan gücüne sahip olabilmek için gerekli olan müfredat üzerinde bilgi alışverişinde bulunuldu. Brüksel Merkezli Projeler tarafından desteklenen bu proje ile afet yönetimi üzerine uluslararası ve inter-disipliner özelliği olan bir yüksek lisans programı tasarlanması planlanıyor.

Ziyaret sırasında ayrıca Katar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ile de potansiyel iş birlikleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: iha