Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Çanta Mimar Sinan Mahallesi’nde geliştirdiği projenin çevre düzenlemesi kapsamında İğneada’dan getirdiği 120 adet ağacı dikti.

Pandemi döneminde doğa içinde hayata özlem duyanlar için Çanta Mimar Sinan Mahallesi’nde 59 parsellik bir arsa projesi geliştiren Yeşil Vadi Arsa Ofisi, bölgeyi ağaçlandırmak için kolları sıvadı. Çevre düzenlemesi kapsamında bölgeye İğneada’dan getirilen 120 adet ağaç dikildi. 

Sadece arsa satmadıklarını, doğa içinde yaşam alanları geliştirdiklerini vurgulayan Yeşil Vadi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, “Gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışması ile projemize değer katarken Mimarsinan’ı da güzelleştirmeyi hedefledik. Yatırımcılar Yeşil Vadi’nin Çanta projesinde yaşamaktan büyük keyif alacaklar” dedi.

SEKTÖRDE KURUMSALLAŞMANIN ÖNCÜSÜ
20 yıllık tecrübesi ve 20 binden fazla müşterisiyle sektörde kurumsallaşmanın öncülüğünü yapan Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nin Çanta’da geliştirdiği proje, Silivri’nin merkezine beş kilometre, E-5 Karayoluna ise iki dakika mesafede yer alan alıyor. Tüm yasal süreçleri tamamlanan ve iki buçuk kat villa imarı bulunan projeden otomobille İstanbul’a kırk beş, yeni havalimanına ise otuz dakikada ulaşılabiliyor.
Yeşil Vadi Arsa Ofisi, dileyen müşterilerin villalarını da yapıyor ve peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Elektrik ve su altyapısı hazır olan proje, yerleşim bölgesi içinde yer alıyor. Başka bir yere gitmeden temel ihtiyaçları bölgeden karşılamak mümkün...

Advertorial

Editör: Vitrin Haber