Olay, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi’nin arka kısmında bulunan ve ilçenin en dik yokuşlarından biri olarak bilinen güzergahta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, benzinli araçların dahi çıkmakta zorlandığı rampayı elektrikli aracıyla aşmak isteyen sürücü, yokuşta hız kaybı yaşadı. Araç, çekiş gücünün düşmesiyle birlikte dengesini kaybederek yan yattı. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar kısa sürede yardıma koştu. Yan yatan araç, vatandaşların desteğiyle yeniden tekerlekleri üzerine kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerde araçta ciddi bir hasar oluşmadığı öğrenildi.
Bölgede, rampanın arka kısmında daha az eğimli alternatif çıkış yollarının bulunduğu ancak sürücünün bu güzergâhları tercih etmediği belirtildi. Aracını yeniden denemek isteyen sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla rampayı güçlükle çıkmayı başardı.







