Yankı güzellik salonu cumartesi günü düzenlenen görkemli bir açılışla faaliyete girdi. 

Sinop yeni bir güzellik salonuna daha kavuştu. Sektörde ki yaklaşık 10 yıllık tecrübesini bundan böyle kendi iş yerinde Sinoplu bayanlar ile buluşturacak olan Yankı Özbay, Uğur Mumcu Meydanının hemen yanında bulunan Yeni Mahalle Ulus Sokak'ta kendi ismini taşıyan 'Yankı Güzellik Salonu'nu açtı. Açılış törenine Sinop Belediye Başkanı Baki  Engül başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Bayanların da yoğun ilgi gösterdiği açılış sırasında kurdeleyi Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Yankı Özbay'ın aile fertleri ile birlikte  kesti.  

Genç girişimcilerin yanındayiz
Yankı Özbay'ı kutlayan Belediye Başkanı Baki Ergül; "Bu genç kardeşimiz güzel bir meslek edinmiş. Böyle bir mekanı açıp Sinop'a hizmet etmek istiyor. Bizde bir abi olarak bu mutlu gönünde beraber olmak istedim. Ben her zaman gençlerin yanındayım. Öncelikle bizleri bu medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Ben başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. İnşallah Allah bol kazançlar verir. Bu duygu düşünceler içerisinde bayanlara ait olan bu güzel ve nezih mekanı alkışlarınızla açıyorum" dedi. 

Açılışı yapılan Yankı Güzellik Salonunda Sinoplu bayanlar; saç, topuz, gelin başı, türban, makyaj, fön, ağda, manikür ve pedikür yaptırabilecek. 
Editör: Vitrin Haber