Sinoplu girişimci Emin Adıgüzel ile eşi tarafından üretilen ve yaklaşık 2 yıldan bu yana Türkiye genelinde satışı gerçekleştirilen “Life Long” kişisel bakım ürünleri, açılışı gerçekleştirilen Des&Val isimli işyerinde Sinoplularla buluşuyor.

Camikebir Mahallesi Aşağı Hama Yokuşu adresinde gerçekleştirilen açılış törenine Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan, SİAD Sinop Şubesi Başkanı Yasin Karagül, SİAD Genel Sekreteri ve Erfelek AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Barbaros Baltacı, CHP Sinop Belediye Başkan Aday Adayı Barış Ayhan, Sinop TSO Meclis Üyesi Süleyman Yazıcı, TEMA Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Kadriye Göl ile SİAD üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Des&Val işletmesi sahibi Emin Adı Güzel, açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti. Adıgüzel; “İki yıl önce Durağan’da eşim ile birlikte ürettiğimiz ve patentini aldığımız bu güzel markayı inşallah Sinop’umuza sevgili Ebru hanım, Filiz hanım ve Songül hanım ile birlikte kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günümüzde sizleri de aramızda görmekten çok mutluyum. Sinop’un erkekleri de bayanları da zaten güzeller. Biz bu güzelliği korumaya geldik. Hedefimiz, öncelikle Samsun ve Karadeniz bölgesine patentli ürünümüzü tanıtmak. Burada tabi tüm Sinop’a iş düşüyor. Biz ürünümüzü sizlere teslim etmeye geldik. İnşallah Sinop’un markasını Sinoplularla birlikte büyüteceğiz. 
İşyerimizde ayrıca kişisel gelişim üzerine bir bölümümüz olacak. Bayanlara yönelik yoga, sağlık, beslenme, fitness gibi hizmetlerimiz olacak. Yine masaj salonumuz olacak” dedi.

Kurdele kesiminde konuşan SİAD Gnel Başkanı Rafet Orhan’da aynı zamanda SİAD üyesi olan Emin Adıgüzel’e başarılar diledi. Orhan; “Ekonomimizin bu kadar sıkıntıya düştüğü bir dönemde kıymetli dostum Emin Adıgüzel'in böyle bir işyeri açmasından dolayı güzel bir enerji topladığınızı düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mahçup etmesin" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Açılışa katılan konuklarının işyerini gezmesi ve ürünler hakkında bilgi alması ile devam eden program yapılan ikramlarla son buldu.
Editör: Vitrin Haber