Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Samsun Bölge Yöneticiliği, Sinop Ticaret ve Sanayi Odasında, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki gerçekleştirdi. Tetkikler sonunda Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, TSE Samsun Bölge Yöneticisi Erol Kaygı, TSE Samsun Denetim Uzmanı Hülya Süzgenli Mengenecioğlu ve Oda Görevli Personelinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. 

Toplantıda konuşan Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, odalarının denetimi başarıyla geçmelerinden dolayı belgelerinin yenilenmesi nedeniyle duyduğu memnuniyeti belirterek, yaptıkları gayretli çalışmaların sonucu olarak bu belgeyi almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Denetimi gerçekleştiren Samsun TSE Bölge Yetkililerine ve oda görevli personeline teşekkür ederek kalitenin bir ekip işi olduğunu ifade eden Akbaş, sözlerine şöyle devam etti; “TSE tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları denetiminden 2018 yılı ile ilgili başarıyla geçtik. Sinop Ticaret ve Sanayi Odasının 2011 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'nin uygulamaları, prosesler ve Kalite Yönetim Sisteminin etkinliği detaylı olarak tetkik edildiği denetim sonunda belgemizin geçerliğinin devamına karar verildi. En az belgenin korunuyor olması kadar, üyelerimize en iyi şekilde hizmet edebilmek için hizmet kalitemizde çıtayı sürekli daha iyi seviyeye yükseltmemiz konusu da önemli ve bu yükselme ilerleme içinde görevli personelimizle birlikte aynı gayretle çalışmamıza devam edeceğiz. Kalite yönetim sistemi ilgili yönetmelik ve mevzuatlar çerçevesinde, sürekli gelişme ve iyileştirmeyi sağlamak en önemli temel kalite politikamız olmaya devam edecek” dedi.


 
Editör: Vitrin Haber