Konuyla ilgili bilgi veren Hisar Home Mobilya Yetkilisi Ali Bulat, kararın uygulamaya başlamasından itibaren sektörün oldukça hareketlendiğini söyledi. 

Vatandaşın ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Ali Bulat, alınan kararın mobilya sektörünün büyümesini olumlu yönde etkileyeceğinin altını çizdi. Kararın alınmasında mobilya sektörünün öncü isimlerinden Doğtaş Mobilya Gurubunun çok etkili olduğunu belirten Bulat, son üç yıldır mobilyadaki KDV oranının yüzde 18’den yüzde 8’e indirilmesi konusunda bürokrasi ve bakanlık nezdinde yoğun görüşmeler yapıldığını hatırlattı.

Ali Bulat, "Doğtaş Mobilya yönetim kurulu olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Ekonomi Bakanımız ile yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde alınan karardan sektör olarak oldukça mutluyuz. Çünkü mobilyada KDV oranının indirilmesini sektör olarak uzun zamandır bekliyorduk. Bu kararla vatandaşlarımız mobilya almak için iki kere düşünmeyecek. Geldiğimiz bu noktada mobilyadaki KDV oranının yüzde 8 bandına çekilmesinden ve bunun yılın ilk aylarında yapılmış olmasından sektör olarak memnunuz. Süre belirtilmediği için KDV indiriminin gecici olmadğını düşünüyoruz ve öyle umuyoruz. Sinop Doğtaş Exclusive Mağazası olarak; bu süreçten değerli halkımızın yararlanabilmesi için profesyonel mağazacılık anlayışı, yeni modellerimiz ve fiyat avantajlarımızla sizleri mağazamızda ağırlamaktan onur duyacağız" diye konuştu.

Bu bir Advertorial haberdir

Editör: Vitrin Haber