Vitrinhaber kurucusu Gazeteci Serhat Özşahin ve Anadolu Ajansı Sinop Muhabiri Halit Gümüş 4 ay önce Sinop'ta göreve başlayan Ziraat Bankası Sinop Şube Müdürlüğü görevine atanan Ulaş Taylan Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Gazeteciler ile sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulaş Taylan Ergün, Sinop'ta olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Ergün: "Sinop'un doğasının güzelliği zaten tartışılmaz. Cennetten bir parça ve Karadeniz'in incisi diyebiliriz. Kültürel anlamında da burada gördüğüm en önemli güzellik, insanların birbirine çok saygılı olmaları. Bir bayanın istediği saatte Sinop'ta rahatlıkla gezebilmesi dahi, Sinop'u birçok yerden bir adım daha öne çıkartıyor. Bu güzel kentte ve bu güzel kentin insanlarına hizmet edecek olmaktan son derece mutluluk duyuyorum" dedi.

1979 Samsun doğumlu Ulaş Taylan Ergün, ilk orta ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı.  Emekli öğretmen anne ve babanın oğlu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünü bitiren Ulaş Taylan Ergün, kısa süreli ticaret hayatı sonrasında bir süre Finansbank'ta, ardından da 2007 yılında Ziraat Bankasında göreve başladı. 2014 yılında Ziraat Bankası Tokat Yeşilırmak Şube Müdürlüğü, sonrasında Kutlukent Şube Müdürlüğü ve Tekkeköy Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve evli olan Ergün yaklaşık 4 ay önce Sinop Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Editör: Vitrin Haber