Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Doç. Dr. Mehmet Emin Çorman, KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi Öğr. Gör. Dr. Mehmet Samet Erdem, Düzce Teknopark Girişimcilik ve Şirketleşme Koordinatörü Öğr. Gör. Betül İşbilir Kula, Üniversite Akademik ve İdari Personeli ile öğrenciler katıldı.
 
Toplantıda, Düzce Teknopark Girişimcilik ve Şirketleşme Koordinatörü Öğr. Gör. Betül İşbilir Kula tarafından katılımcılara “TÜBİTAK BiGG DÜNYA Teknogirişim Programı’nın amacı ve katılım şartları hakkında bir sunum yapıldı.
 
Katılımcılarla projenin ayrıntılarını paylaşan Öğr. Gör. Betül İşbilir Kula, proje kapsamına girişimcilere sağlanan destekler hakkında da bilgiler verdi.
 
Toplantıda ayrıca, Avrupa İşletmeler Ağı projesi ile akademik/akademik olmayan girişimci adaylarına ve Üniversite altında araştırma yürüten akademisyenlere yönelik 65 ülkede iş ağları, Ar-Ge ortaklıkları oluşturulması ve Teknoloji transferi gerçekleştirilmesi konusunda verilen desteklere hakkında bilgilendirme yapıldı.

Editör: Vitrin Haber