Başvurusunu AK Parti Sinop İl Başkanlığında gerçekleştirmek üzere il binasına gelen Dr. Nazım Maviş, büyük bir kalabalık grup tarafından karşılandı.

Parti toplantı salonunda İl Başkanı Uğur Giresun, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu başvuru sırasında konuşan Dr. Nazım Maviş, Sinop ve ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Parti'nin sadece yönetim kurulunu oluşturan listelerden ibaret olmadığını belirten Nazım Maviş, "O listelerde isimleri olmayan, bu davaya inanmış herkes, dava adamlığı namzetiyle, dava adamlığı sıfatıyla bu davanın en şerefli mensubudur. Bütün rütbesiz askerlerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞINIZI EĞDİRECEK BİR YANLIŞ YAPMADIK
Dr. Nazım Maviş sözlerini şöyle sürdürdü: "7 yılı aşkın bir süredir bu ilde milletvekilliği yapıyorum. Zor günlerimiz, acı günlerimiz oldu. Üst üste seçimler yaşadık. Bir çok kardeşimizle köylerimizde, sokaklarımızda, caddelerimizde birlikte yürüdük, ter döktük. Birlikte ağladık, birlikte güldük. Şimdi inşallah ben bir kere daha Allah kısmet ederse, Cumhurbaşkanımız takdir ederse, sizlerin milletvekilliğine talibim. Bu güne kadar sizlerle beraber çok hizmetler ettik. Sinop'un sokaklarına çıktığımızda bir kardeşimizin başını eğdirecek bir yanlış yapmamak için, dikenli bir tarlada yürüyor gibi hassasiyetle, dikkatle yürüdük. Çok güzel hizmetler ettik. Bu hizmetlerin hiç biri Nazım Maviş'in hizmeti değil, AK Partili bütün kadrolarındır. 'Ben' demekten Allah'a sığınırım, 'ben başardım' demekten Allah'a sığınırım. Ne yaptıysak beraber yaptık. Neyi başardıysak Allah'ın izniyle başardık. Sokağa çıktığınızda alnınızın akıyla gezecek çok iyi işler yaptık. İlçelerimizin her birinde neyi planladıysak, ya hepsini başlattık ve bitirdik, ya da başlama aşamasına getirdik"

Dr. Nazım Maviş konuşmasının ardından başvuru evraklarını, il yöneticilerine teslim etti. İl Başkanı Uğur Giresun, şu ana kadar Sinop'ta 13 aday adayı müracaatının yapıldığını söyledi. 
 

Editör: Serhat Özşahin