Teravih namazını Meydankapı camisinde kılmaya gelen vatandaşlara namaz çıkışında, cami görevlileri tarafından tatlı ikramı yapıldı. 

Bunaltıcı yaz akşamlarında dini vecibelerini yerine getirmek üzere Meydankapı camisine gelen vatandaşlara namaz çıkışında cami görevlileri tarafından sürpriz tatlı ikramı yapıldı. Bu yıl ramazan ayında, hanımlara özel abdest alma yeri ve namaz kılma yerlerinin uygun olması nedeniyle hatimle Teravih namazının Meydankapı Camisine alınmasıyla birlikte cami cemaatinin sayısında artış yaşandı. Bu sıcak yaz gecelerinde hatimle Teravih namazının herkesin tercihi olamayacağını, bu isin gönül işi, samimiyet isi olduğuna dikkat çeken cami görevlileri vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduklarını söylediler. Zaman zaman camiye gelen cemaate küçük sürprizlerle çeşitli ikramlarda bulunduklarını belirten cami görevlileri, “Önceki senelerde tüm Teravih namazlarında ayran ikram ediyorduk bu akşam da değerli cemaatimize camii görevlileri olarak Sayın Müftümüzün de teşvik ve olurlarıyla burma kadayıf ikram ettik bundan sonraki Teravihlerde de ikramlarda bulunacağız” dediler.

Camiye gelen cemaatin ikramların en büyüğünü Allah katında alacağına vurgu yapan cami görevlileri, “Beş dakika camilerden erken çıkma uğruna cami cami dolaşan, namazın tadili erkanına dikkat etmeyenlerin karşısında her rekatinde bir sayfanın, her Teravihte bir cüzün okunduğu hatimle Teravih namazını kılan kardeşlerimizin rabbimiz katındaki mükafatlarının büyük olacağı ümidini taşıyoruz. Herkesin en az bir Teravih namazını bu şekilde kılmalarını ve bu güzellikten hissedar olmalarını canı gönül den arzu ederiz” diye konuştular.




Editör: Vitrin Haber