İlçe Müftüsü Ömer Yay’ın komisyon başkanlığını yaptığı yarışmada, komisyon üyeleri olarak Şehit Nurullah Saraç Anadolu Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Naci Uğurlu, Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Arslan ve Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni olan Gökhan Dizdar görev yaptı. Yarışmaya Sazak Köyü Camii İmam-Hatibi Muhammet Sağır, Merkez Yeni Camii Müezzin-Kayyımı Raif Koç, Karlı Köyü Camii İmam-Hatibi Mücahit Yüksel, Derecuma Camii İmam-Hatibi Cengiz Baş, İskele Camii İmam-Hatibi Bayram Karakaş ve Başsökü Köyü Beyni Mahallesi Camii İmam-Hatibi Güven Mutlu katıldı.

Çekişmeli geçen yarışmanın ardından birinciliği Merkez Yeni Camii Müezzin-Kayyımı Raif Koç, ikinciliği Sazak Köyü Camii İmam-Hatibi Muhammet Sağır, üçüncülüğü ise Başsökü Köyü Beyni Mahallesi Camii İmam-Hatibi Güven Mutlu elde etti. Görevliler arasındaki mükemmel performans komisyon üyeleri tarafından takdirle karşılandı ve nihai kararın verilmesi komisyon üyelerini son derece zorladı. 

Programın sonucunda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Ömer Yay “ Milli manevi değerlerimize sahip çıkmak, ecdadımızı yad etmek ve onların yolunda olduğumuzu göstermek adına düzenlemiş olduğumuz bu tarz yarışmalar neticesinde bir kez daha görmüş olduk ki personelimiz son derece duyarlı ve o kadar da konu hakkında başarılı durumdadır. Bu İlçe Müftüsü olarak beni son derece memnun ve bahtiyar etti. Bu açıdan bütün katılımcı arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. 

Yarışma sonucunun açıklanmasının ardından yapılan ikramlarla program sona erdi.
 


Editör: Vitrin Haber