Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanlığı Eğitim Komisyonu Başkanı emekli öğretmen Ahmet Özsönmez ve komisyon üyeleri, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet üyesi gazetecilerle bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında hem Sinop’taki eğitim durumu hem de Türkiye genelindeki eğitim sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Ayrıca CHP Genel Merkezi'nin programına almak üzere hazırladıkları eğitim raporu hakkında bilgi verildi. Eğitim sisteminde köklü değişimlere ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Özsönmez ve komisyon üyeleri, bu doğrultuda yapılması gereken düzenlemelere dikkat çekti.
15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özsönmez ve komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.