GÜNCEL

Cankurtaran Kursu Açılıyor



Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Sinop ilinde Beluga Sualtı Sporları Kulübünün lojistik destek vereceği ile Uluslararası Bronz ve Gümüş Can Kurtaran kursu açılıyor. 

Bir çok genç vatandaşa iş imkanı da sağlayabilecek bu kursta, eğitim ve sertifika alan kursiyerler, kamu veya özel sektörde de bu kurs sayesinde iş bulma imkanı bulabilecekler. 03 Haziranda kayıtların son bulacağı kurs, 03 Haziran ve 09 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Uluslararası Bronz ve Gümüş Can Kurtaran kursu için başvuracak adaylarda aranan şartlar, 18 yaşını bitirmiş olacak, en az ilkokul mezunu olup, bunu belgeleyecekler ve genel yüzme becerilerini uygulamalar olarak yapabiliyor olmak yeterli olacak.

Türkiye Sualtı Federasyonu
ILS / TSSF Gümüş Cankurtaran Eğitmeni Ersin Kalfa tarafından eğitime tabi tutulacak olan adaylardan, kayıt için Sağlık Raporu, 2 adet vesikalık fotoğraf ve TSSF Bröve ve Eğitimi Ücreti olarak da Öğrencilerden 350 TL Dİğer Kursiyerler için 400 TL ile kursa başvurusu yapabilecekler.
Kurs adayları evrakları ve gerekli belgeler ile Beluga Sualtı Sporları Kulübü'ne  02 Hazirana kadar başvurmaları bekleniyor.