BUSADER Federasyonu bünyesinde yer alan Bursa BUSADER, Veteran BUSADER, Genç BUSADER ve Sanart BUSADER’in yardımsever üyeleri düzenlenen iftar davetinde buluştu.

BURSA (İGFA) - Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri Federasyonu (BUSADER) Bursa dernekleri, üyelerini Gastro Teras’ta verdiği iftar davetinde ağırladı.

Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu

Büyük ilgi gören iftarda konuşan BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, kısa süre önce yapımı tamamlanarak eğitim-öğretim hayatına kazandırılan Hatay Samandağ’daki BUSADER İlkokulu’na katkı veren herkese teşekkür etti. Özgüle, “Okulumuzu açtık, fakat hala ihtiyaçlar bulunuyor. Bugüne dek bize bu konuda destek olan derneklerimize, kişi ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bize destek vermeye devam edin” dedi.

Veteran BUSADER’e katılan yeni üyelere rozetlerinin de takıldığı buluşmada Başkan Özgüle BUSADER İlkokulu’nun inşaasındaki katkıları için başkanlar nezdinde dört derneğe ve bağışları için İlknur Çiçek, Eyüp Kınay ve İlknur Gencer'e teşekkür plaketi sundu. Gecenin finalinde ise Bursa BUSADER Başkanı Elif Evke, Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk, Genç BUSADER Başkanı Aydın Aydın ve Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün, BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle’ye özverili çalışmalarından dolayı bir hediye sundu.

Kaynak: igf