İSTANBUL (AA) - Biletbayisi.com, Avrupa'nın etkileyici destinasyonlarını keşfetmek için kapsamlı bir rehber hazırladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Biletbayisi.com, Avrupa'nın en popüler destinasyonlarına uygun fiyatlarla uçmayı sağlıyor.

Colosseum, Vatikan Müzeleri ve Trevi Çeşmesi gibi ikonik yapıları ile ünlü İtalya'nın başkenti Roma, tarih severler için kaçırılmaz bir durak olarak öne çıkıyor. Şehri keşfetmek için ideal zamanlar arasında yer alan ilkbahar ve sonbaharda İstanbul'dan Roma'ya gidiş-dönüş uçak bileti ortalama 150 avroya satın alınıyor.

Venedik özellikle şubat ayında düzenlenen ünlü karnavalı ile ziyaretçilerini bekliyor. Kente İstanbul'dan ortalama 130 ila180 avro arasında bilet fiyatlarıyla gidiliyor. Paris'e ise İstanbul'dan 120 ila 200 avro arasında uçuluyor.

Fransa'nın diğer popüler lokasyonu Nice'e ise İstanbul'dan ortalama 180 avro karşılığında uçakla gidiliyor.

İspanya'da ise Barselona ve Madrid öne çıkıyor. Barselona, özellikle ilkbahar ve sonbaharda, şehri keşfetmek isteyenleri bekliyor. İstanbul'dan Barselona'ya gidiş-dönüş bilet fiyatları genellikle 100 ila 150 avro civarında değişiyor.

Sanat, kültür ve lezzetleriyle öne çıkan İspanya'nın başkenti Madrid, Prado Müzesi ve Kraliyet Sarayı gibi turistik yerleriyle biliniyor. Bahar aylarının gezi için tercih edildiği kente, 120 ila 170 avro aralığında değişen bilet fiyatlarıyla gidiliyor.

Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı


Kaynak: aa