Türkiye’de 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 10 ilimizde etkisini büyük oranda gösteren deprem felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’da deprem bölgesinde vatandaşlara destek olmak amacıyla Malatya’nın Arguvan ilçesine gitti. İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’nın da eşlik ettiği ziyarette depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ilçeden bölgeye gönderilen yardım malzemelerinin de dağıtımını sağladı. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YARALARIMIZI SARACAĞIZ
Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi dolayısıyla büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, birçok zorluğu atlatan büyük Türk Milletinin bu felaketin yaralarını da birlik ve beraberlik içerisinde saracağını söyledi. 

Şensoy; “Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde depremin yaralarını sarmaya gayret gösteriyoruz. Deprem felaketi sonrasında nüfusunun 6-7 katı büyüklüğünde göç alan Arguvan ilçesinde haliyle ihtiyaçlar da artmış durumda. Bizlerde buradaki vatandaşlarımızla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Onların dertlerine bir nebze olsun derman olabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gerze’mizden gelen yardım tırını Arguvan Kaymakamlığı’na teslim etmemizin ardından ilçemize dönüş sağladık. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız güçlük yoktur. Allah, yar ve yardımcımız olsun” dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber