Bir dizi ziyaret için Sinop’a gelen Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık TDV Sinop Şubesi Kadın Kolları ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette TDV Sinop Şubesi kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgiler veren  İl Müftü yardımcısı Ayşe Gül Gürbüz  “TDV Sinop Kadın Kolları olarak  2023 yılı içerisinde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi
Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışı çalışmaları hakkında bilgiler veren II. Başkan Açık, Vakıf çalışmalarında kadın kollarının önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Açık; “Türkiye Diyanet Vakfı Kadın kollarının oluşumuyla hizmet alanını çerçevesini daha genişleterek bulunduğumuz yerlerdeki her aileye sizler sayesinde ulaşmaya  ve hizmetleri ulaştırma imkanına sahip olduk. Daha önceleri ihtiyaç sahiplerinin hallerine tam manasıyla muttali olamıyorduk. Sizler sayesinde en ücra köşedeki ihtiyaç sahibine ulaşmış ve ihtiyacı miktarınca yardımcı olmuş oluyoruz. Bu bağlamda sizlerin yaptığı hizmetler çok önemlidir” dedi.

İl Müftüsü Mustafa Düzgüney’in de katıldığı programda Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık, daha sonra Kadın Kolları üyelerinin sorularını yanıtladı. 


Editör: Vitrin Haber