AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, Sinop merkez ve ilçelerde sürdürdüğü ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığı başvurusunun ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Coşkun Esen, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösteriyor. Son olarak Sinop merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, Sinop’a ve Sinoplu’ya hizmet için çıktıkları bu yolda hayata geçirmeyi planladıkları projelerinden bahsetti. 

Doğasıyla, tarihiyle, insanıyla örnek bir şehir olan Sinop’ta ve ilçelerinde yaşayan tüm vatandaşların hizmetinde olacaklarının altını çizen AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, gittiği ziyaretlerde kendisine gösterilen teveccühten ötürü teşekkür ederek esnaflardan destek istedi. Esen ayrıca, tüm esnafların ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. 

Uzun yıllar sürdürdüğü eğitimcilik ve idarecilik hayatında büyük başarılar gösteren Coşkun Esen’i, Sinop’u temsilen mecliste görmeyi arzuladıklarını belirten vatandaşlar, Esen’e seçim sürecinde başarılar diledi.


 

Editör: Vitrin Haber