Akliman mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 üniversite öğrencisi öldü, 3 öğrenci de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre Sinop istikametinden, Akliman istikametine seyir halinde olan Ercan Yusuf Töngüç (22) yönetimindeki 34 UP 2141 plakalı otomobil, sürücünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu havaalanı yakınlarında bir evin bahçesine uçtu. Büyük bir hızla savrularak bahçede bulunan ağaca çarparak duran otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobilin arka koltuğunda bulunan Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü 2. sınıf öğrencisi Süleyman Durap (25) adlı öğrenci hayatını kaybederken, sürücü Ercan Yusuf Töngüç ile Tolga Demir (20) ve Muhammet Yurdakul (21) adlı öğrenciler yaralandı. Yaralı öğrenciler ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

sinop akliman kaza sinop üniversitesi 23 mayıs... paylaşan: vitrinhaber

Öğrencilerin Sinop Üniversitesi'ne ait Ahmet Muhip Dranas Uygulama Oteli'nde devam eden 'Mekatronik Çalıştayı'na katılmak üzere Akliman istikametine gittikleri öğrenildi. Kaza ardından başlatılan soruşturma sürüyor. 

Facebook kapağına 'Oyun Bitti' yazdı


Bu arada kazada hayatını kaybeden Şanlıurfa Birecik nüfusuna kayıtlı olan üniversite öğrencisi Süleyman Durap'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ki kapak fotoğrafı dikkat çekti. Fotoğrafta siyah fon üzerinde yazılı olan 'oyun bitti' yazısı Süleyman Durap'ı tanıyanları ve sevenlerini derinden etkiledi. 

Editör: Vitrin Haber