Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinin elektrik perakende satış hizmetlerini gerçekleştiren Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ) kurumsallaşma çalışmaları, çalışan ve paydaş memnuniyet düzeyleri, sosyal sorumluluk projeleri ile hizmet kalitesinin arttırılmasında rehber model olarak belirlediği Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) Modeli kapsamında Türkiye Kalite Derneği (KALDER) yetkililerin yaptığı saha ziyaretleri sonucunda “EFQM Üstün Performansta Yetkinlik 5 Yıldız” belgesi ile ödüllendirildi.

Türkiye Kalite Derneği’nin (KALDER) gelenekselleşen Kalite Kongresi, Cumhuriyetin 100. Yılında 32. kez kapılarını bilim ve iş dünyasına açtı. “Su Gibi” temasıyla düzenlediği bu kongrede alanında uzman isimlerle Cumhuriyet’in 100 yıllık hikayesine ışık tuttu. Cumhuriyet’in kuruluşundan bugüne uzanan 100 yıllık geçmişimiz ekonomik ve toplumsal ölçekte yaşanan gelişmelerle analiz edildi.

21-22 Kasım tarihlerinde, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda iki gün boyunca bilim, akademi, medya ve iş dünyasının çok değerli isimleri yer aldı. Kongrenin sonunda geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Mükemmellik Ödül Töreni gerçekleştirildi. YEPAŞ, KALDER tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda “EFQM Üstün Performansta Yetkinlik 5 Yıldız” Belgesini almaya layık görüldü. Ödülü YEPAŞ adına Genel Müdür Arif Akşam aldı.

İŞ SÜREÇLERİMİZİ VE KURUMSAL YÖNETİMLERİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Sinoplu çocuklar bilimle buluştu Sinoplu çocuklar bilimle buluştu

Ödülü alan YEPAŞ Genel Müdürü Akşam, “Bundan sonraki süreçlerde EFQM Mükemmellik Modelini uygulayarak iş süreçlerini ve kurumsal yönetimlerini geliştirmeye devam edeceğiz. Alacağımız aksiyonlarda ve planlama süreçlerinde tüm çalışanlarımızı dahil ediyoruz. Yapmış olduğumuz tüm çalışmalar büyük bir özveri ile çalışan ekibimiz ile gerçekleştirilmiştir. Uzunca bir süredir emek verdiğimiz EFQM değerlendirme süreci hepimiz açısından çok faydalı ve verimli geçti. Bu süreci başından itibaren yöneten ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın bu süre içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına şahit olduk. Değerlendirme sürecin esnasında tüm çalışanlarımızın ortak bir amaca yöneldikleri anda tam bir ekip olduklarını görmek ayrıca bir keyif verdi. Bu yoğun çalışmamızın sonucu da 5 yıldızla taçlandırıldı. YEPAŞ Ailesi olarak çıktığımız bu mükemmelliğe giden bu yolda daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmalara devam edeceğiz. Bizler için bu süreç tamamlanmadı bilakis hepimiz için yeniden başlıyor” dedi. 

Editör: Vitrin Haber