Sinop Üniversitesi Proje ve Veri Yönetim Ofisi ile KOSGEB Sinop İl Müdürlüğü iş birliğinde “KOSGEB Proje Çağrıları” konulu toplantı düzenlendi. 
İlahiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda KOSGEB tarafından yürütülen çalışmalar ve verilen destek programları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantının açılışında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahir Taşdemir, KOSGEB’in sağladığı desteklerin önemine değindi. Özellikle akademisyenlerin bu desteklerden faydalanması gerektiğine vurgu yapan Rektör Taşdemir, programa davetli konuşmacı olarak katılan KOSGEB İl Müdürü Nedim Kaşıkırık’a teşekkür ederek programın verimli geçmesi temennisinde bulundu. 

Programda daha sonra KOSGEB İl Müdürü Nedim Kaşıkırık, bugüne kadar kurum bünyesinde yürütülen çalışmalar ve verilen destek programları hakkında sunumlar eşliğinde bilgilendirmelerde bulundu. KOBİ’lere ciddi destekler verdiklerini belirten Nedim Kaşıkırık, yapılan yeni düzenlemelerle aynı şekilde desteklerin devam edeceğini söyledi.

Düzenlenen programda ayrıca Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir ve KOSGEB İl Müdürü Nedim Kaşıkırık tarafından “Tek Pazar Programı Avrupa İşletmeler Ağı Projesi” iş birliği protokolü imza altına alındı. Rektör Taşdemir, iç pazarın iyileştirilmesi, işletmelerin, vatandaşların, tüketicilerin ve özellikle KOBİ'lerin korunması ve bu alanlarda politika üretilmesi için istatistiklerin iyileştirilmesini amaçlayan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Program sonunda Rektör Taşdemir, KOSGEB İl Müdürü Nedim Kaşıkırık’a teşekkür belgesi takdim etti.

1 haftadır aranan genç sağ salim bulundu 1 haftadır aranan genç sağ salim bulundu

Programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz, Prof. Dr. Rıza Bayrak, KOSGEB İl Müdürü Nedim Kaşıkırık, fakülte dekanları, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. 

Kaynak: Haber Merkezi