Cumhuriyet Halk Partisi Sinop yönetimi 2023 yılının son gününde görev başında olan kamu personelleri, belediye personeli ve Sinop Merkezde nöbetçi eczaneyi ziyaret ederek hem işlerinde kolaylık diledi hem de yeni yılın sevdikleriyle birlikte güzel bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yeni yıl ziyaretlerine CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak, CHP Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz , İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tümer , Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Güdük , İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Taşkın , İl Yönetim Kurulu Üyesi Anılcan Acun ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Küçük katıldı.

Ziyaret hakkında açıklamada bulunan CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yılın son gününde nöbet tutan kamu personelimiz, belediye personelimiz ve nöbetçi eczanemize ziyarette bulunduk. Bizler için mesai yapan bütün emekçilere selam olsun. Bu vesileyle bir kez daha kalbi güzellikten yana atan herkese sevdikleriyle birlikte mutlu bir yıl diliyorum” diye konuştu.

DKMP’nin doğa eğitimleri devam ediyor DKMP’nin doğa eğitimleri devam ediyor

Editör: Gülay Kavak