Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi Sinopluları meydanlara döktü. Sinop'ta yüzlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ile İskele Meydanına akın etti.

AK Parti Sinop İl Başkanlığı önünde başlayan kutlamalar kapsamında vatandaşlar AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, MHP İl Başkanı  Hikmet Çınar ile Cumhur İttifakının mensupları birlikte çok sayıda vatandaş, Sakarya Caddesi istikametinden ellerindeki bayraklarla sloganlar atarak İskele Meydanına geldi.

Yürüyüş sırasında Erdoğan şarkıları söylenirken, kimi vatandaşlar Rabia, kimisi bozkurt işareti yaptı. 

Tüm Sinoplulara destekleri için teşekkür eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “Gece gündüz demeden, dağ taş demeden koşturduk ve elhamdülillah bu akşam sonuçlarını aldık, Türkiye Yüzyılı'nın kapılarını Cumhur İttifakı olarak araladık. Durmak yok yola devam diyoruz. Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek demiştik. Öyle bir kazandık ki Türkiye kazanacak, 85 milyon milletimiz kazanacak, dünyanın mazlumları kazanacak, Türkiye kazanacak inşallah” diye konuştu.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ise, “Hepinizden Allah razı olsun, hepiniz çok büyük emek verdiniz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kimse kaybetmedi, tüm Türkiye kazandı. İnşallah Cumhur İttifakı’mızla birlikte yeni Türkiye yüzyılında Sinop’umuza, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Sinop'un diğer ilçelerinde de vatandaşlar sonuçları kutlamak için sokaklara döküldü. Kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 
 

Gerze

Durağan

Editör: Serhat Özşahin