Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'i (KKTC) Girne Esentepe eski Belediye Başkanı Cemal Erdoğan ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu Kurucu Başkanı Ayhan Pala, Sinop İş İnsanları Derneğini (SİNDER) ziyaret etti. 

Dernek binasında gerçekleştirilen ziyaret sırasında SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, dernek çalışmaları hakkında Erdoğan ve Pala'ya bilgi verdi. Başkan Öz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili Vitrinhaber'e konuşan SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, "Hentbol yarışmaları için ilimize gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'i Girne Esentepe eski Belediye Başkanı Cemal Erdoğan ile Türkiye Okul Sporları Federasyonu Kurucu Başkanı Ayhan Pala'yı, eski Gençlik Spor İl Müdürümüz Gürsel Öztürk bey ile birlikte derneğimizde ağırladık. Güncel  konular, spor ve turizm ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunduk. Derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptık. Üyelerimiz ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdik. Misafirlerimizi, Sinop İş İnsanları Derneğinde ağırlamaktan mutluluk duyduk" dedi.

Editör: Furkan Alperen Demir