31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oyların çoğunluğunu alarak yeniden Türkeli Belediye Başkanı olarak seçilen Veysel Şahin, şimdiye kadar gerçekleştirdiği hizmetlerle Türkeli’yi yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını bundan sonraki dönemde de Türkeli'yi daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Seçim sonuçlarının belli olması ardından yeniden Türkeli Belediye Başkanı olarak seçilen Veysel Şahin AK Parti İlçe Başkanlığı binasına gelerek gerçekleştirdiği balkon konuşması ile vatandaşlara seslenerek kendisini yeniden başkanlık görevine layık gören herkese teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Veysel Şahin, bu zaferin sadece kendi başarısı olmadığını herkesin zaferi olduğuna vurgu yaparak seçim süreci boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti.  

Gerze MYO’da Gerze turizm ele alındı Gerze MYO’da Gerze turizm ele alındı

DAHA NİCE PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Veysel Şahin açıklamasına şöyle devam etti; “Yaptığımız hizmetlerle, Türkeli'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çaba sarf ettik. Ancak bu yolculuğun daha başındayız. Sizlerin desteğiyle daha nice projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Her zaman kapımızın size açık olduğunu bilmenizi isterim. Bu güzel destek için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte nice başarılara imza atacağımızı biliyorum. Türkeli'yi daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Editör: Gülay Yıldırım Kavak