Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Gerze Meslek Yüksekokulu’nda “Gerze Turizm Paneli” gerçekleştirildi. 

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda düzenlenen programa; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Gerze Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin, kurum amirleri, STK temsilcileri, akademik-idari personel ile öğrencilerimiz katıldı. 

Gerze MYO Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serhan Salepcigil moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele; Turizm Fakültesi Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gül Erkol Bayram, Gerze meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erhan Sur ve Sinop Denizci Otel temsilcisi Ece Denizci panelist olarak katıldı.

Boyabat'ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı Boyabat'ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Panelde Dr. Öğr. Üyesi Serhan Salepcigil, 12. Kalkınma Planı’nda yer alan yeşil ve dijital dönüşümün turizm sektöründe gerçekleştirilebilmesi için belirlenen hedef ve politikalara ilişkin bilgi verirken, Doç. Dr. Gül Erkol Bayram Sinop Üniversitesi’nin Sinop turizmine katkısı, Sinop turizmin mevcut durumu ve potansiyel iş birlikleri üzerine konuşma yaptı. 

Sinop Denizci Otel temsilcisi Ece Denizci ise mikoturizm ve Sinop’un potansiyel turizm olanaklarına değindi. Son olarak konuşan Öğr. Gör. Erhan Sur da turizmde yapay zekanın kullanımını bilgisayar teknolojileri bölümü tarafından geliştirilen uygulamalarla anlatarak, “Pişir ai” ve “Danış ai” adında geliştirilen yapay zeka uygulamalarını tanıttı.

Kaynak: Haber Merkezi