İSTANBUL (AA) - Nur Bilen Yavuzer'i NetWork'le buluşturan Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyonu'nun tanıtımı yapıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, şehir kadının dolabında olması gereken parçalardan oluşan Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyonu'nda denim pantolon ve gömleklerden basic atletlere, keten takımlardan, etek, elbise ve klasik poplin gömleklere ve gece elbiselerine kadar geniş bir ürün seçkisi sunuyor.

Koleksiyon, bej, kahve, siyah, beyaz, lacivert gibi renklerden ve pamuk, keten gibi naturel kumaşlardan oluşuyor.

Nur Bilen Yavuzer, gündüz stilindeki minimal şıklığı geceye jarse elbiseler, payetli etek ve büstiyerler ile taşıyarak bu yaz davetlerinde de hem iyi hem de güçlü hissettiriyor.

Aksesuarlarla zenginleştirilmiş olan koleksiyonda loafer, babet ve terlikler, hasır çantalar ve örgü detaylı kemerler ile tamamlanıyor.

Bodrum'da yapılan koleksiyon çekiminin yaz ruhunu yansıtan fotoğraf karelerinde Emre Doğru'nun imzası var.

Nur Bilen Yavuzer X Network Kapsül Koleksiyonu'nu yakından incelemek için müşteriler, seçili NetWork mağazalarını ve NetWork online adresini ziyaret edebiliyor.

Girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimleri Endeavor Türkiye Gala Gecesi’nde buluştu Girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimleri Endeavor Türkiye Gala Gecesi’nde buluştu


Kaynak: aa