TFF 3. Lig’de 1. Grubu 3. sırada tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyesporlu taraftarlar, 2. Lige yükselebilmek için oynayacağı ilk play off karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı kırmızı-beyazlı takımı desteklemek için tribünlere davet etti.

Ayvalıkgücü Belediyespor’un tribün lideri konumunda olan ve geçtiğimiz yıl dernekleşerek tek çatı altında toplanan Ayvalıklı 10’lar Taraftar Derneği Başkanı Ergün Kocaman; yaptığı açıklamada, 2. Lige yükselebilmek için Edirne Spor ile yapacakları ilk play off karşılaşmasının kendileri için son derece önemli bir viraj olduğunu vurguladı.

Protokol ve öğrenciler şehitlikte: “Şehitler tepesi boş değil” Protokol ve öğrenciler şehitlikte: “Şehitler tepesi boş değil”

Edirne Spor ile oynanacak maçın Ayvalıkgücü Belediyespor için tarihi bir karşılaşma olduğunun altını çizen Ergün Kocaman, “ Bu sebeple de, 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00 da sahamız Hüsnü Uğural Stadyumu’nda oynayacağımız Ayvalıkgücü Belediyespor’umuz için son derece hayati önem taşıyan bu karşılaşmaya; tüm halkımızı, Ayvalık ve körfezdeki spor kulüplerini, futbolcularını, yöneticilerini, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Akın’ı, milletvekillerimizi ve meclis üyelerini kırmızı-beyazlı takımımıza destek ve birlik olmaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: iha