Yaptıkları bilimsel çalışmaları gerçekleşecek olan fuarlarda ortaya koyacak olan öğrenciler, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler ile meslek dersleri dallarındaki çalışmalar da fuar standında yerlerini alacak.

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Recep Anar, amaçlarının okulu her alanda başarıya ulaştırmak olduğunu söyleyerek, bu fuarların öğrenciler ve bilim açısından önem arz ettiğini dile getirdi. Anar, “TÜBİTAK Bilim Fuarları, öğrencilerin eğitim/öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlaması açısından kıymetlidir.” diye konuştu.
Türkeli Cumhuriyet Ortaokulu'nun gerçekleştireceği TÜBİTAK Bilim Fuarı, 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat: 10.00'da düzenlenecek.

Türkeli İmam Hatip Ortaokulu'nun gerçekleştireceği TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Resim Sergisi etkinliği ise, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat: 10.30'da düzenlenecek.
Editör: Vitrin Haber