İlçeye bağlı Güzelkent köyü Helaldı Ortaokulu'nda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Orman Haftası dolayısıyla okul bahçesine meyve fidanlarının dikimi gerçekleşti. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyithan Tekin ve Ziraat Mühendisi Davut Aytek tarafından öğrencilere teorik bilgi verilmesinin ardından öğrencilerle birlikte protokol üyeleri tarafından fidan dikimi yapıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, doğayı koruma noktasında herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

Doğan; "Burada diktiğimiz bu ağaçları eğlenceli bir şekilde dikimini yaptık ancak, bakımları ile ilgili de üzerinize düşen görevi yapmalısınız. Sizden sonra gelecek olan arkadaşlarınıza da bunu sizin emeğinizle diktiğinizi belirtip, onların da iyi bakması gerektiğini söylemelisiniz." dedi. Orman Haftası nedeniyle ilçe genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından hediye takdim edildi. Protokol üyeleri ve öğrencilerin Orman Haftası anısına fotoğraf çekilmesinin ardından program son buldu.
turkelihaber.com
Editör: Vitrin Haber