Türkeli İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla, ilçenin işlek caddelerinde park yasağı uygulanacağı, ayrıca caddelerdeki ceplerde de 15 dakikadan fazla araç park edilmeyeceği bildirildi. Uygulama 25 Mayıs’tan itibaren uygulamaya geçecek.
 
Türkeli İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla, trafik yoğunluğunun bulunduğu Cumhuriyet ve Erdembey caddelerinde park yasağı uygulamasına 25 Mayıs 2015 tarihinden itibaren başlanacağı bildirildi. Trafik komisyonu tarafından alınan kararda şu ifadelere yer verildi; "Komisyonumuz kararınca, ilçemiz Atatürk İlköğretim Okulu'nun bulunduğu Zafer Sokak girişinden sokak çıkışına kadar iki yönlü olarak park yasağı uygulanması, Cumhuriyet Caddesi'nin girişinden Erdembey Caddesi'nin bitimine kadar mecburi tek yön olması ve park yasağının uygulanması, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ara sokak girişlerine park yasağı uygulanmasına oy birliği ile karar verildi."
Park yasağı dolayısıyla İlçe Otogarı'nın Türkeli Belediyesi tarafından otopark alanı olarak kullanıma devam edileceği, İlçe Pazar Yeri'nin de yakın zamanda Türkeli Belediyesi tarafından otopark kullanıma açılacağı, okul tatilinin ardından da Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ile Türkeli Anadolu Lisesi okul bahçelerinin otopark kullanımına açılacağı belirtildi.

Kararın ardından komisyon üyeleri İlçe Kaymakamı Gökhan Karaçay, Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Durmuş, caddelerdeki yeni kurulan park yasağı levhalarını inceledi.
 
Editör: Vitrin Haber