Fatih İlkokulu Sosyal sorumluluk Projesi “Kuşlar Yuvasız Kalmasın” Sergisinin 29 Aralık 2016 Perşembe günü Fatih Okulu çok amaçlı salonunda açılışı yapıldı.

Proje Koordinatörlüğünü yürüten Uzman Öğretmen Erhan Çelem, Öğrencilerde Sosyal Sorumluluk bilinci oluşturma ve çevrede yaşayan canlıların yaşam alanlarını koruma, geliştirme algısı ile ayrıca velilerin de davet edildiği etkinlikte velilerin çocukları ile kaliteli zaman geçirme farkındalığını oluşturmak istediklerini söyledi. 

Okul Müdürü Ali Arslan ise, 300 Kuş Yuvasından oluşan Serginin 04 Ocak 2017 tarihine kadar açık kalacağı ve daha sonra Orman İşletme Müdürlüğü eşliğinde şehir merkezi ve kent ormanında ağaçlara asılacağını ifade etti. Ağaçlara asılan kuş yuvalarının bakımlarının ve yemlemelerinin öğrencilerle birlikte Ayancık Belediyesinin katkıları ile gerçekleştireceğini söyledi.

Arslan,  “Kuşlar Yuvasız Kalmasın Sosyal Sorumluluk Projesine katkı sağlayan Ayancık Orman İşletme Müdürlüğüne, Ayancık Çevder Üyelerine, Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne, öğrencilerimize, velilerimize ve projeye yürüten öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Editör: Vitrin Haber